Personal training

Heb je interesse in krachttraining maar weet je niet goed hoe je hieraan kan beginnen? Ben je een ervaren fitnesser die net dat stapje verder wil op vlak van training en/of voeding? Of ben je misschien iemand die wat extra kilo’s kwijt wil, gewicht wil bijkomen of gewoon een gezondere levensstijl wil behalen? Ga samen met een gecertificeerde personal trainer achter jouw doelstellingen aan!

online of offline begeleiding

Train je liever thuis of kies je graag zelf waar en wanneer je traint? Heb je graag een schema op jouw noden gemaakt, zodat je weet wat te doen in de sportschool? Dan is online coaching misschien iets voor jou. Dit kan met online of offline intake gesprek, alsook met of zonder overlopen van het trainingsschema. Online worden er x aantal schema’s gemaakt zodat je nadien zelfstandig aan de slag kan thuis/in de gym, met een op maat gemaakt schema (afhankelijk van hoeveel x per week je traint krijg je x aantal schema’s). Ook zullen er Youtube-links voorzien worden voor de juiste uitvoering.

Optie voor:

  • Enkel op maat gemaakte trainingsschema’s
  • Enkel op maat gemaakte voedingsschema’s
  • Combinatie van trainings- en voedingsbegeleiding


Offline coaching (fysiek) is een 1-op-1-afspraak met de coach. Hier trainen we gedurende een uurtje, met vooropgestelde schema’s op jouw maat. De coach kan je corrigeren, uitleggen, motiveren, kortom een heel uur begeleiden en coachen.

voedingsbegeleiding

Vind je het moeilijk om gezonde voedingskeuzes te maken? Weet je niet goed wat je exact mag/kan eten? Hoeveel kcal heb je nu nodig? Het maakt niet uit of je doel nu is om gewicht te verliezen, spiermassa op te bouwen of gewoon het aanleren van een beter voedingspatroon. Er wordt een voedingsprogramma op maat van jouw noden berekend en dankzij een uitgebreid gamma aan producten kan je het voedingsplan op lange termijn volhouden.

  • Dieet afgestemd op je voorkeuren en energieverbruik
  • Ruime productkeuze en voedingsvariatie
  • Wekelijkse monitoring van je progressie d.m.v. bio feedbackdocument
  • PDF handleiding over voeding om je programma optimaal te benutten, aangevuld met tips
  • Kortingscode om supplementen aan een scherpe korting te kopen


Door wekelijks je progressie en gewicht op te volgen kan het voedingsschema steeds aangepast worden naarmate jouw resultaten en/of voorkeuren.

Na het maken van je voedingsschema kan er een Skype-call gepland worden om alles voor de eerste keer te overlopen indien je niet tot bij ons geraakt (bij voorkeur kort even afspreken).

krachttraining / fitness

Krachttraining met een gecertificeerde personal trainer valt onder het ‘offline’ begeleiden en is dus een 1-op-1-afspraak met de coach. Hier trainen we gedurende een uurtje met vooropgestelde schema’s op jouw maat. De coach kan je corrigeren, uitleggen, motiveren, kortom een heel uur begeleiden en coachen.

Dankzij onze samenwerking met Mooze-lifestyle clubs kunnen we zowel van onze oefenzaal alsook al het materiaal van de fitness gebruiken.

duo-training

Naast 1-op-1 training is er ook een optie voor duo-training. Train je liever niet alleen, maar graag met je beste vriend/vriendin, familie, … ? Hebben jullie dezelfde doelstelling? Dan kunnen jullie samen een gelijk schema afwerken onder begeleiding van een professionele coach.

Train je mét of tégen elkaar? Een sportieve uitdaging voor jullie beiden!

Small group training (sgt)

Sport je liever niet alleen maar graag in groep? Sporten in een klein groepje (max 6-tal pers., individueel bijgestuurd) onder begeleiding van een personal trainer/kinesitherapeut. Jump, push, pull, lunge, … Je motiveert elkaar en leert op een sportieve manier nieuwe mensen kennen. Leuke maar intensieve trainingen opgesteld voor vetverbranding, kracht en beweeglijkheid te verbeteren. De trainingen worden aangepast aan het niveau van de groep en individu.

Praktijk 2Quratio kinesist Sint-Truiden loper running revalidatie
Praktijk 2Quratio kinesist Sint-Truiden loper running revalidatie

Je kan hiervoor in onze praktijk terecht bij Kevin Lukarski.