Osteopathie

De geschikte osteopaat in Sint-Truiden nog niet gevonden? Nu wel. Wij onderzoeken jouw lichaam van kop tot teen en sporen de oorzaak van de klacht op. Van jong tot oud, bij Praktijk 2Quratio is iedereen welkom. Ontdek onze behandelingen.

We beschouwen je lichaam als één geheel waarbij bewegingen, organen en weefsels met elkaar verweven zijn. We onderzoeken deze facetten, brengen ze in connectie met elkaar en proberen zo de echte oorzaak van jouw klacht te vinden.

We behandelen klachten zoals darmkrampjes, reflux, huilbaby’s en veelvuldig overstrekken, maar ook problemen met slapen, zuigen en slikken.

Revalideer je van een sportletsel? Of zoek je begeleiding naar een snelle en optimale terugkeer? We hebben een ruime ervaring in sporten als voetbal, basketbal, volleybal, tennis, wielrennen, lopen, turnen, …

Een diagnostische methode waarbij we het zenuwstelsel stimuleren om een reactie uit te lokken a.d.h.v. spiertesten. Zo achterhalen we de functiestoornissen die in het lichaam aanwezig zijn en zoeken we naar effectieve oplossingen.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak vastleggen? Of heb je vragen? Vul het contactformulier in of neem contact op per telefoon.